Det börjar igen...

Ja, i morse ihop med morgontidningen på hallgolvet låg en plastspindel, samma som var i kuvertet, en listen flaska innehållande något som ser ut som blod, plus en papperslapp som the det står "SE" på. Jag får världens ångest av det här. Maria och Ernesto tycker jag ska gå till polisen, men av flera anledningar kan jag bara inte göra det.


I kuvertet

Ja, ni kanske undrar vad som låg i kuvertet som jag fick levererat till mig. Vi var så nervösa att vi var tvugna att dricka flera glas vin innan vi fick upp modet nog att öppna det. Det här är faktiskt riktigt creepy, tycker jag i alla fall. Det här innehöll kuvertet:


Tidningsurklipp på mig ända från när jag var riktigt liten tills bara för något år sen. Inte för att jag har varit med i tidningen så mycket, men ni vet sådär att man råkar vara med lite då och då av olika orsaker. Sen spelade jag fotboll ett tag och var med en del på det viset.


Kort av mig tagna lite här och var det senaste året. Endel var suddiga och kanske tagna genom nåt fönster eller bilfönster. Man såg i alla fall att det var jag.


Ett armband som jag tappade (eller så jag trodde) en kväll jag var ute och festade.


Ett örhänge som också blev borta någon gång. Har forfarande det andra själv.


Plastspindlar.


En lock av hår som såg ut att vara min hårfärg, men jag kan inte tänka mig att det är från mig.


En lock av svart hår.


Cigarett fimpar.


Och en grej till som är så personlig att jag kan inte skriva om den här.


Ja, det var det som låg i kuvertet. Tycker inte ni det här är ganska läskigt...


Vad har du under kjolen....Knut?

Ja, idag har vi spenderat hela dagen på stan. Vi börjar bli vana att Ernesto alltid hittar på något upptåg nu. Det var två killar som gick omkring med kiltar på stan. Man har ju hört att de inte ska ha någonting på sig under kilten och det hade tydligen Ernesto också hört. Tydligen var Ernesto också nyfiken nog att ta sig en titt. Jodå, han gick fram och lyfte på kilten på en av killarna. Stämde det? Jo, det stämde, det såg minsann vi plus alla andra i närheten.


Kuvertet ?

Igår kväll fick jag äntligen en chans att berätta för Maria vad som hade hänt för ett par dagar sen och om "telegramet" jag fått. Jag har ju fortfarande inte ens öppnat kuvertet. Hon var alldeles förfasad över allt som hade hänt. Även fast Ernesto är en ganska stor bit att smälta, så är det verkligen skönt att ha dem här som sällskap. Eftersom det är lördag ska vi åka in till stan och ha lite kul, men vi ska öppna kuvertet i kväll. Och idag ska vi tvinga i Ernesto något annat än McDonalds...


Cuban pork anyone?

Ja, det här har varit en fullspikad dag. Jag körde runt på Maria och Ernesto till den ena myndigheten efter den andra så de skulle få ordning på allt vad det innebär att bo i Sverige. De stötte på en hel del problem eftersom Ernesto inte hade sökt något uppehållstilstånd innan de åkte hit. Oj oj oj, ja allt det där får väl herrskapet Gonzalez reda upp på något sätt. Vi inhandlade även en ny garderob åt Ernesto, så nu slipper vi skäms när vi är ute bland folk med honom. Lustigaste klädsmaken hade han förståss, men vi lyckades lura honom i rätt rikning till slut. När det var dags att äta envisades han förståss med McDonalds och mycket riktigt köpte han 5 Big Mac igen som han har mumsat på hela dagen.  När vi äntligen kom hem uttröttade av allt rännande möttes vi av en rutten lukt i hallen i min lägenhet. Vi sniffade oss fram till en av Ernestos resväskor som inte hade packats upp än. Gissa vad det låg i den!! Jo, en hel massa fläskkött som han hade tagit med sig. Där har köttet rest från Miami och suttit i min hall ett par dagar mitt i rötmånaden. Fy fan vad äckligt!!!! Där fick vi ytterligare ett bevis på hur dum han är. Maria bara försvarar honom och tycker synd om honom när han gör bort sig. Hur blind kan kärlek vara egentligen?


God Morgon

Ja, här har vi precis vaknat och jag och Maria är trötta efter att ha lyssnat på den där låten hela natten. Ernesto kom precis upp och gick till datorn för att sätta på låten igen. Jag satte stop för det den här gången. Enough is Enough. Han börjar även tjata om McDonalds igen, men nu får han fanmä äta vad som finns här hemma. Han har fortfarande på sig samma kläder och det verkar inte som han har med sig något annat. Jo, jag såg honom plocka med en kostym. En kostym och ett par shorts och linne, ja det lär han komma långt med i Sverige. Idag ska jag köra runt de kära tu till lite olika svenska myndigheter för att ordna med sin inflytt till Sverige. Jag har en känsla av att vi får också ta en tur till några klädaffärer för Senor Gonzalez (Ernesto's efter namn, och även Marias nu, den galningen). Ay Caramba!!!


Ernesto dansar

På vägen hem från flygplatsen idag hörde Ernesto den här låten i bilen. Nu har han spelat den hela kvällen och dansat runt i lägenheten. Han har ätit sin 5:e BigMac, druckit en massa öl och har fortfarande på sig linnet och shortsen han reste hit i. Aj aj aj, vad ska jag göra med honom. Ha Ha.

Ernesto solar sig

Ja, det här har varit en intressant eftermiddag. Jag visade Maria  och Ernesto rummet de skulle få bo i. Ernesto var trött och ville lägga sig ett tag. Jag tyckte det var skönt att få en stund för mig själv med Maria. Även fast vi stängde dörren till rummet hörde vi honom snarka högt och ljudligt där inne. Vad fan Maria, sa jag... Jag vet han är inte min vanliga typ, men jag bara föll pladask för honom, sa Maria. Whatever, det är väl hennes problem. Nu ska de bo hos mig tills de hittar egen bostad, och om någonting så kan det nog bli underhållande för min del. Efter ett tag kom Ernesto urkrypande ur rummet. Jag frågade om han ville duscha, men det var han inte intresserad av. Han hade nu ätit 3 av sina 5 Big Macs. Jag värmde upp köttbullar och gjorde pulvermos till mig och Maria. Jag vet, hemmagjort hade varit bättre, men jag är ingen kock. I alla fall när vi satt och åt så undrade vi var Ernesto var. Jag råkade titta ut genom köksfönstret där jag har utsikt till en innergård och vem låg där spritt språngande naken på gräsmattan på en handduk om inte Ernesto, framsidan upp kan jag tillägga. Maria såg panikslagen ut och sprang ut och hämtade honom. Ett par gamla tanter stod en bit bort och pekade och pratade. På sin knaggliga engelska förklarade han att han trodde det var helt naturligt att vara naken var som helst i Sverige. INTE OK. Maria - Vad ser du i den här killen? Har du helt tappat förståndet?

Nästa gång ta med dig ett par såna här, Ernesto!


Min kusin

Så jag fick allt gjort och kom äntligen iväg till flygplatsen. Ut kommer min kusin Maria och ....vem är det där? tänker jag. Snubben som går bredvid henne kommer fram, sträcker ut sin hand och säger: Hey, mi name Ernesto. Jag bara tittar på Maria och undrar om det här är nåt skämt. Vad hände med den snygga killen hon har skickat kort på som hon hade varit ihop med i flera år? Är han inte söööt? säger Maria. Inte precis, tänker jag för mig själv. Stor djävla ölmage, en stor svart mustach ungefär lika stor som min katts svans och kan knappt prata engelska verkar det som. När vi knallar ut till bilen kommer fler överaskningar: Vi har gift oss, är det inte helt fantastiskt, säger hon. Vid det här laget kan jag nog inte bli mer chockad. BRRRR Cold, säger snubben och håller sig runt armarna. Jag frågar Maria om han inte kan prata i hela meningar och hon förklarar att han är från Kuba och hade bara varit i Miami några månader. Han har alltså aldrig vistats i något annat än tropiskt klimat. Hon kanske borde ha sagt åt honom att ta på sig något annat än ett linne med hål i och korta shorts när han ska resa till Sverige. Vi går in i bilen och Maria säger att de är så kära att de måste sitta tillsammans i baksätet, så jag får sitta fram och köra som någon djävla chaufför. Vi åker hemåt och åker förbi en McDonalds. Micki Deeeee skriker Ernesto, I want I want. Han vill ha McDonalds, säger Maria. Ja, men jag har köpt lite mat jag tänker fixa säger jag. Drive back, skriker Ernesto. Micki Deeee Micki Deeee.  Many Big Macs, säger Ernesto. Köp 5 stycken åt honom säger Maria plus pommes. Varför fem? säger jag. Han sparar och äter under dagen, svarar Maria. Vad fan är det här för djävla idiot. Jag kör fram till fönstret och beställer åt honom medans han sitter därbak och hoppar och skriker i sätet. Han sträcker fram handen och ger mig en 20 dollar sedel. Han tror alltså att man kan betala med dollar här. Jag bara ignorerar honom och betalar med mitt kort. Med en gång han får påsarna börjar han slafsa och äta därbak. Jag höjde volymen på radion så jag slapp höra...När vi kom hem hade han fulla bröstet och magen av dressing och ketchup han hade spillt.Så här ser han ut ungefär


Kommer att bli en stressig dag

SHIIIT!! Jag bara kraschade när jag kom till det här hotellet igår och vaknade precis nu. Fattade inte var och varför jag var här först. Jag kom just på att jag kom ju aldrig så långt som till mataffären igår och idag kommer de. HJÄÄÄLP. Nu måste jag ta en taxi hem, sen handla mat, sen sticka till flygplatsen och hämta dem. Mitt i allt det här en rejäl baksmälla. Men jag har väl bara mig själv att skylla...


Äntligen...

Jag har äntligen fått iväg den djäveln. Hur dum var jag egentligen som lät honom komma hemma till mig. Vi började dricka champagne och jag drack väl med någotsånär måtta, men det gjorde inte han. Skitfull blev han. Jag gick på toa en sväng och när jag kom ut satt han naken på soffan. Han tittade på mig och flinade sen sa han Come and get me baby. Tror ni jag höll på att dö eller. Jag skrek åt honom att STICK FÖR HELVETE. Det hade han naturligtvis ingen lust med, men till slut klädde han på sig och vinglade iväg. När han hade gått såg jag att hans kallingar låg kvar på soffan och man behövde inte precis titta med förstorningsglas för att se att det var en stor brun fläck därbak. OCH NU HAR HAN SUTTIT MED DEN RÖVEN PÅ MIN SOFFA.  FY FAN!!! Jag pallar inte att stanna i den här lägenheten inatt, så jag sticker till ett hotell nu.

DJÄVLA GRIS!!!!


Inte bra...

Jag tror det här börja spåra ur. Vad fan skulle jag ha hit honom för...

Ex boyfriend

Så jag trippar iväg till affären, och vem stöter jag på om inte min exkille, Putte kan vi kalla honom.  Har inte sett honom på ett tag, men han hade hört om mina senaste äventyr via skvallervägen. Eftersom jag fortfarande tycker han är ganska gullig tog jag min chans och talade om för honom att jag är rädd att sova ensam inatt. Han var inte sen att erbjuda sig att hålla mig sällskap. På något vis glömde  jag helt bort att gå till affären och vi knallade hem till mig tillsammans. En flaska chamange har avslutats och det lär bli fler... Han är ute på balkongen och röker just nu och jag smög in i mitt sovrum för att smygblogga lite. Bäst jag går tillbaka innan han börjar undra...


Mat?

Jag ska snart dra till affären och köpa mat så jag har lite hemhandlat tills kussen och killen kommer i morgon. Någon som har några bra ideer på typiskt svensk mat jag kan köpa och bjuda honom på?


Hon blev arg...

Så när min kompis Mia undrade varför jag inte ville öppna kuvertet talade jag om för henne vad som hade hänt. Hon blev skitförbannad och skrek att jag hade lurat henne att sova över fast jag visste att nåt farligt kunde hända. Jag sa att ingenting hände ju, men hon stormade ut härifrån och jag lär inte höra från henne på ett tag igen. Oh well, jag fick en god natts sömn i alla fall. Hon är inte en av mina favoriter ändå. Ha Ha. På nåt vis får jag försöka klara mig genom en natt till. I morgon kommer nämligen min kusin från USA hit. Hon och hennes kille ska flytta till Sverige, och de ska bo hos mig tills de hittar eget boende. Ska bli kul. Hennes kille har aldrig varit i Sverige, så det ska bli intressant att se vad han tycker om det.


Ni gillar när folk gör bort sig, va...

Här är ett bidrag jag fick...

Jag hade sovit hemma hos min tjej Martina och hon var tvungen att gå till jobbet. Jag låg kvar i hennes säng och sov några timmar till. När jag vaknade duschade jag. Jag gick ut naken i rummet och ställde mig framför spegeln och skakade min rumpa fram och tillbaka så att penisen verkligen slängde runt runt. Det låter sjukt, men det såg djävligt roligt ut så jag började gapskratta. Jag fortsatte att skaka höfterna fram och tillbaka, penisen slängde hej vilt och jag skrattade mer och mer. Plötsligt ser jag något i ögonvrån. Min flickväns mamma hade tydligen kommit hem. Hon visste inte att Martina jobbade och hade fått för sig att gå in. Hon såg chockad ut med utspärrade ögon. Jag blev bara stående där i min nakenhet. Hon stängde dörren. Jag bara våndades där inne i rummet. Jag väntade tills jag såg genom fönstret att hennes morsa var ute i trädgården, sen smög jag ut och gick hem till mig. Jag kunde aldrig titta hennes morsa i ögonen igen.

PIIIIIINSAMT VÄRRE!!!!


Telegram

I morse vaknade jag av att någon bankade som fan på min dörr. Halvvaken hörde jag att min kompis som sov över gick och öppnade. Jag hörde en gubbe säga till min kompis att det var telegram till mig. Hon stängde dörren och kom in till mig med ett stort brunt kuvert. Jag vet fan inte om jag vågar öppna kuvertet. Det måste väl ha något att göra med den sjuka trion jag har haft att göra med de senaste dagarna. Telegram förresten....Finns det ens längre???? Trodde det var mer en 70-talsgrej.


Intet ont anande...

Jag har bjudit en kompis att komma hit och sova över inatt. Hon verkar vara den enda som inte vet vad som hände igår och hon vet inte att jag har startat en blogg heller. Jag klarar bara inte att vara hemma själv igen inatt. Tycker ni jag är elak som inte säger nånting till henne?Ingen annan som gjort bort sig?

Jag tyckte jag bjöd ganska rejält på mig själv med att berätta den där hisorien om vad som hände på planet. Kan inte ni läsare också skicka in några historier. Ni kan kommentera nedan eller mejla till  SoapOpera@live.com.  Snääälllla. Så kul att läsa såna historier :)

Bortgjord

Har ni gjort bort er riktigt ordentiligt någon gång? Det här är det absolut värsta jag har gjort:

För några år sen skulle jag åka och hälsa på min kusin i New York. På planet på vägen dit gick jag på toaletten. Eftersom flygplanstoaletten inte var den fräschaste, drog jag ner byxorna till knäna, sen stod jag upp och kissade. Plötsligt hamnade vi i världens turbulans och det kändes som hela planet hoppade till i luften. Dörren till toaletten flög upp, jag tappade balansen och ramlade ut i gången med byxorna fortfarande runt mina knän och rumpan bar. Jag blev liggandes på golvet. Eftersom byxorna satt fast runt mina knän och turbulansen fortsatte fick jag inte något tag att ta mig upp, så jag låg där i gången med rumpan bar medans planet skuttade upp och ner i luften.  Kaptenen hade naturligtvis ropat ut att alla skulle sitta med säkerhetsbältena fastpända. När turbulansen äntligen gav sig ställde sig en kille up och kom fram och hjälpte mig upp. Jag sprang tillbaka in på toan så gott jag kunde med mina byxor runt knäna. Den här gången låste jag dörren. Jag vågade inte titta upp resten av resan. Hela tiden kände jag alla ögon på mig. När vi gick igenom Immigration på flygplatsen stod några yngre tjejer bakom mig och bara vek sig av skratt. Jag skulle ha gjort samma sak om jag var dem. Piiiiinsamt. Jag talade inte ens om det här för min kusin förrän dagen innan jag skulle åka hem. Hon höll på att dö av skratt. Det här var fyra år sen och jag kan också skratta nu, men jag glömmer aldrig mer att låsa toaletten på ett flygplan.


En av mina sommarfavoriter

Den funkar live också, eller vad tycker ni...

http://www.youtube.com/watch?v=kRfwbiw1W48&feature=related

Kan inte få bort smaken ur käften!!!!

OK Nu hände en äcklig grej. Jag hade tagit med mig några smörgåsar hit för att äta till lunch. Efter jag hade bitit i smörgåsen tittade jag på den och såg något svart som stack fram mellan brödet och osten. Jag lyfte på osten och ser en HALV spindel. Jag skrek, sprang till diskhon och spottade ut vad jag hade i munnen. Bland det tuggade brödet och osten ser jag spindelben och andra delar av en söndertuggad spindel. FY FAN!!! Did somebody put a spell on me?Det regnar här

Våta blommor

Min hustomte


Hustomte

Nu har jag anlänt till min andra stuga och allt verkar orört här. Här har jag i och för sig en hustomte som ser efter saker och ting när jag inte är här :)


God Morgon

Så det kanske är någon som undrar hur det gick inatt? Jag satt skräckslagen inlåst i mitt sovrum hela natten. Jag tyckte jag hörde ljud hela tiden förståss, men vet inte vad det var för nånting. Jag låste nyligen upp dörren och gick ut i lägenheten. Igen ser jag att det ligger något på hallgolvet innanför dörren: 3 svarta huvor. Fan, det bara rös i hela kroppen. Jag har tagit huvorna och lagt them i en plastpåse i fall de ska behövas som bevis så småningom. Och nej, jag har forfarande inte ringt polisen. Har lärt mig av erfarenhet att det inte brukar leda till mycket ändå.

Idag ska jag försöka glömma den här skiten och åka ut till min andra stuga. Förhoppningsvis har de lämnat den ifred. Hörs där....


Laptop batteri

Jag är inlåst i mitt sovrum och batteriet dör snart på min laptop. Vågar inte öppna dörren för att hämta laddaren som ligger i andra rummet :(  Uppdatering föler i morgon. Skicka lite god Karma min väg, hörrni!!!


Tack så hemskt mycket...

...för alla tröstande mejl. Kommer att hjälpa mig genom natten....

Nån som vet hur man spårar vem som ringt...

...när det står Hemligt på nummer presentatören?

Tillbaka hemma

Så jag körde ända ut till min sommarstuga igen. Den här gången gick jag till min granne först för att höra vad hon hade sett. Hon sa att hon hade sett 3 mörkklädda killar med svarta huvor på huvudet stryka omkring huset. Sen smög de in i skogen. Hennes man följde med mig till min stuga för att se om de hade gjort någonting. Det såg inte så ut den här gången, så jag åkte hem. När jag har kört ungefär halvvägs hem ringer min mobil. När jag svarar mumlar en en mansröst: Vad snygg du är i din röda tröja. Vad tror ni jag har på mig, jo en röd tröja. Jag börjar bara skaka där jag sitter och kör i bilen. Jag tryckte av samtalet och det ringde igen. Jag stängde av mobilen. Det stod inget nummer på displayen så man kunde se vem som ringde. Sen när jag kom hem låg det någonting på hallgolvet innanför brevlådan. Det var ett suddigt fotografi av mig när jag var ute och körde i bilen. Jag bara sitter här och skakar. Jag ringde min bror, men han är hos kompisar flera timmars resväg från mig och tycker bara jag är knäpp som inte ringer snuten. Jag ringde några andra polare, men de vill inte komma hit eller att jag kommer dit, för de är rädda. Jag måste spendera natten ensam i min lägenhet och jag vet inte om mina nerver pallar...


Igen

Min sommarstugegranne ringde precis. Tydligen har de varit där igen...Måste åka dit nu!


Grafitti

Vad gjorde ni idag? Så här såg min dag ut: Jag vaknade runt 8 av att telefonen ringde.Det var en granne från en av mina sommarstugor som ringde och sa att det såg ut som det hade varit inbrott i min stuga. Jag flög upp och körde dit, vilket tog cirka två timmar. När jag kom dit upptäckte jag att det hade varit mer än inbrott. Någon hade brytit sig in och skrivit bland annat HORA, SLYNA, FITTA, BITCH med svart sprayfärg på väggarna både ute och inne. Det var ju hyggligt av grannen att ringa och tala om för mig, men jag märkte att hon tittade lite konstigt på mig. Jag antar att hon undrade vad jag är för nån som är så hatad.  Jag har en viss aning om vem som gjort det här och tänker inte polisanmäla. Jag lite rädd för personerna som jag tror har gjort det, men hämden kommer att bli ljuv på ett eller annat sätt i framtiden.  Jag vet det låter sjukt, men så är det. I stället ringde jag min bror och frågade om han kunde hjälpa mig att åtminstone måla över utsidan på huset. Det gjorde han. Sen åkte jag hem. Kan ni toppa det?


RSS 2.0